Post by baclicathdily on Mar 5, 2022 21:08:00 GMT 9
------------------------------------------
▶▶▶▶ Galaxy Genome [Space Sim] ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Galaxy Genome [Space Sim] IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petab palju kristalle ▞▞▞
▞▞▞ Galaxy Genome [Space Sim] 2022 version ▞▞▞
Parim mäng hea hinnaga.
Galaxy Genome [Space Sim] アドベンチャー lcjx
See mäng on tõesti lõbus. Tänud uuenduse eest. Millal kavatsete Cloud Save'i parandada?
See mäng on fantastiline! Mulle meeldivad kõik kosmoseuuringute mängud ja see kontrollib kõik ruudud. Saan kaubelda, teha mainet tõstvaid missioone, kaubelda, piraatida või lihtsalt avastada. Võitlus on pisut masendav, kuid erinevate laevade ja paljude erinevate seadmete jaoks saadaolev kohandamine on suurepärane. Mulle meeldib, et see on nii avatud, et saate valida oma mängustiili. Suurepärane mäng ja väga head arendajad. Palju uuendusi ja uut sisu.
Galaxy Genome [Space Sim] 어드벤처 oby
Palun tehke targem autopiloodi süsteem, ma ei näe põhjust, miks laev varem aeglustuma ei hakka. See idiootne lörtsitamine tuleb lahendada
Hea, väga hea mäng
Proovisin, näeb välja ja tundub suurepärane, aga... - Energiahaldus tundub lollakas. Õpetus palub teil keelata äsja ostetud, seda teinud ja seejärel uuesti sisse lülitatud kaitsemoodul. Kuid kilp ei tulnud enam kunagi võrku. - Surres laevad vahetatakse välja, sain teate tagasimakse kohta, aga siis laev muudkui kiirendab ja mängus midagi muud ei reageeri, ei saa isegi menüüd avada, pidin rakenduse tapma.See juhtus 3 korda - alustas iga kord uut mängu, et testida. Tagastatud
Armastan seda siiani! Stiilse ja puhta liidese all tohutu mängumäng, mille jaoks on palju vaja. Kui ma saaksin küsida üht asja, oleks see hea video koos näpunäidete ja nippidega meile, noobidele. Midagi, mis aitaks meil mõista, kuidas oma aega ja ressursse kõige paremini kasutada!
Siin on tõsine potentsiaal, vaid mõned tüütud vead. Assistent ei liiguks edasi. Jäin pidevalt kinni kütuseta süsteemidesse.
Juhtelemendid ja vaenlased võivad mõnikord olla andestamatud, muidu mulle meeldib, et nad ütlesid, et nad põhinesid Elite ohtlikul. (Said vastuseks teisele hinnangule) Ma näen tõesti simularitys... Nii üldine..... Pole paha.
See mäng on tõesti hea. Mulle meeldivad kosmoseuuringute mängud ja see hõlmab peaaegu kõiki aluseid. See on nagu segu Escape Velocityst ja Star Control 2-st ja tekitab kaardi suuruse tõttu tunde, nagu uuriksite galaktikat või universumit. Lahingud on omamoodi keerulised ja sellest oleks palju abi, kui saaksite aktiveerida aganaheitja, jahutusradiaatori ja rakettide peibutussüsteemid, klõpsates lihtsalt nende ikoonidel ekraani allservas, mitte välise menüü Loodetavasti näete seda valikut
Suurepärane mäng, kuid selle menüüs on vaja salvestada.
Suurepärane kosmosemäng mobiilile!
Lõbus 2D Elite-'em-up. Kena (ja värvikalt) disainitud, hõlpsasti mängitav ja kriimustab teie vahetus-/uurimis-/hävitustunnet.
Päris igav/tüüpiline kosmosesims. Kaubelge või minge tapmismissioonidele ikka ja jälle. Haigutama. Siin pole midagi põnevat ega inspireeritud. Oleks lahe, kui saaksite luua tootmissüsteemi ja teha ise kaupu või võtta süsteemid üle ja saada lõpuks oma fraktsiooniks. Või koloniseerida kuud robotitega ja neid kaevandada. Siin pole mitte midagi. Lihtsalt lihvige tapmismissioone, kuni olete nii igav, et minestate. Rohkem tööd kui lõbu.
Tundub, et mootorid tekitavad praksuvaid helisid, mis on tüütu. Peale selle tundub mäng suurepärane.
Kui sisu tuleb rohkem, muutub see mäng veelgi paremaks. Praegu on siiski lõbus.
Galaxy Genome [Space Sim] Avanture yhj
Ostsin selle teie Redditi postitusest. Kuigi sellel mängul on palju sisu puudu, tunnen, et võrreldes SRPG 3-ga on see siiski kindel algus. Lennusüsteemid on üsna head. Ausalt öeldes meenutab see mulle kohati starsectorit. Loodan, et jätkate mängu värskendamist, lisades põnevamat sisu ja süsteeme. Kiitus. Redigeerimine – alandamine uuenduste puudumise tõttu Redigeeri – uus värskendus. Nägin seda arvustust, mis postitati Imgurisse Devi redditi postituse kaudu. Jätkake, mees. Mulle väga meeldib see sinu mäng.
See mäng on põhimõtteliselt Elite Dangerous mobiiliversioon ja see kajastab selle olemust kaunilt, jäädes samas piisavalt erinevaks, et muuta see huvitavaks. Kiidan arendajat, et ta on loonud midagi nii köitvat ja lõbusat. See on 2 dollarit väärt, kui olete kosmosesimulatsioonimängude fänn.
Очень крутая игра, с удовольствием жду обновлений!)
Muutsin oma hinnangut mõne aja pärast mänguga. Soovin, et oleks demo, mida enne ostmist testida. Leidsin probleeme.Warp hüpped, mis ei lõpe sihtsüsteemidega, missioon ei käivitu või käivitub vales süsteemis (headhunter). Mul pole siiani õrna aimugi, mida erineva tasemega moodulid teevad, nende kirjeldus on segane. Pole võimalik näha, kui kaugel on lõime sihtmärgid. Lootsin enamat. Pole paha, vajab veidi poleerimist. Suurendasin oma arvustust ühe tärni võrra neljale.
Fantastiline mäng! palju potentsiaali.
Mängimatu. Menüü hangub laevalt valimisel. Kasutan Huawei mate 20 pro. Näiteks objekti või kaardi valimisel. Ma ei saa millelegi klõpsata.
See mäng on täielik prügikast. Õpetus kestab liiga kaua. õpetuse sõnumid vilguvad ekraanil ja kaovad, ilma et oleks võimalik neid lugeda. Esimene missioon, mida nõuab labane õpetus, on enesetapumissioon. Ja õpetuses käsib see teil valida menüüelemendi, mida pole olemas. Ma ei taha lihtsalt oma 2,50 dollarit tagasi, ma tahan, et need klounid maksaksid mulle tund aega mängus pettuse proovimise eest. Kõigi heade arvustuste eest maksti.
Ma mõtlen, et see on üldiselt lahe, aga... miks teie kosmoselaev peatub, kui te lõpetate tõukejõu, et kosmoses pole takistust
Kena mäng, kuid menüüs on vaja salvestamise võimalust. (Muuda) Täname vastamise ja funktsiooni lisamise eest.
Leidsin üsna palju vigu/grammatikavigu. Sõnastus ei ühti õpetuse visuaalsete vihjetega. Ma tegelikult rikkusin õpetuse ja pidin taaskäivitamiseks mängu andmed kustutama. Annan mõne nädala pärast värskendatud ülevaate, et näha, kas asjad muutuvad.
Hea mäng
Galaxy Genome [Space Sim] Avanture uhbd
Dev vastas peaaegu kohe ja parandas nende rakenduse. Suurepärased arendajad ja suurepärane mäng
See mäng on taskus eliitohtlik, kuid parem, kuna see on ühe käega. Fantastiline töö, arendajad. Maksaks laienduste, nahkade jms eest.
Huvitav mänguviis.
Huvitav mäng, kuid ma jäin jänni, ma ei saa kasutada lõime ajamit ühegi süsteemiga, kuigi mul on 27% kütust alles. . Palun aidake sellega. Mida teha nüüd?
Muutes arvustuse väärtuseks 5/5, tegeles arendaja minu arvustusega kohe. Aitäh
Mäng on suurepärane.
Oleks tore, kui relvamooduli moodulite ekraanil väljalülitamisel ei lülituks see relvade tulistamisel automaatselt uuesti sisse. Näiteks ainult laserite, mitte rakettide aktiveerimine.
Wheel of Fortune Words Словесные игры wklj
mulle meeldib ...aitäh ..tegemist jätkake siiski.
praeguse seisuga on mäng korras, pole kindel, kas teen midagi valesti, aga see on igav? pole kindel. ma soovin, et piraatmissiooni tõttu toimuks automaatrünnak või äkki pausinupp? Ma tean, et sul on plaanid, aga praeguse seisuga on kõik korras. raha ei tagastata, sest ma loodan, et see mäng läheb paremaks.
Pole tähtis, see on nõme.
See mäng on suurepärane, õppimiskõver pole liiga halb, kuna mäng viib teid suure osa sellest läbi ja isegi kui mäng ei ütle teile midagi, kas mäng peab tõesti teie kätt hoidma? Mäng on lihtsalt hea, võitlusega on mul veidi raske harjuda, kuid ainult seetõttu, et avastan end paljude piraatidega, kelle jaoks on lahinguks valmistatud laev, relvadest rääkimata! Kuid kõik, mida saate teha, on üsna lihtne ja lugu on siiani päris hea!
Mäng laadib ainult umbes 1 igast 3 võitlusvaenlase missioonist. Ma jõuan kohale ja vaenlast pole olemas. Pole kindel, kas see on tahtlik või mitte. Selle vastu ei aita ka skaneerimine. Olen kulutanud palju aega, et seda välja mõelda.
See on tõesti hea mäng, eriti selle hinna osas, jätkake head tööd ja värskendusi
Arendaja värskendab pidevalt uusi asju, parandab probleeme, mäng muutub iga nädalaga paremaks.
Suured ideed, aga võiks paremini teostada. Juhtnupud on veidi kohmakad ja laeva AI (autopiloot, automaatrünnak) on pehmelt öeldes puudulik.