(Android/iOS) Sonic Dash - Endless Running hile kodu aksaklık belirteçleri
Mar 5, 2022 20:49:36 GMT 9
Post by baclicathdily on Mar 5, 2022 20:49:36 GMT 9
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sonic Dash - Endless Running ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sonic Dash - Endless Running IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hile kodu aksaklık belirteçleri ▞▞▞
▞▞▞ Sonic Dash - Endless Running 2022 version ▞▞▞
Gerçekten eğlenceli ve karakterleri seviyorum ama sorun şu ki, bir yüksek seviyeye ulaştığınızda 280 evcil hayvan kurtarmanız gerekiyor.
Berbat bir oyun tavsiye etmiyorum
Uygulama içi satın alımlarda reklam ücretsiz Yanlış İddialar. Uygulamadan satın aldım ve hala her yerde reklam alıyorum.
Genel olarak harika ama hızlandırmak veya engeller eklemek yerine engeller arasındaki mesafeyi kısaltıyor ve şanslı bir balon kullanarak kırmızı halkalar ödemeden veya bir çizgi hazır olmadan belirli noktaları geçmeyi neredeyse imkansız hale getiriyor, bu yüzden evet
Indir Sonic Dash - Endless Runner ücretsiz , SEGA, the SEGA logo, SONIC THE HEDGEHOG and SONIC DASH are registered trademarks
Bu oyun harika ama patron dövüşlerini daha uzun sürmeli, dövüştüğünüz saldırıyı kaçırırsanız sona erecek.
Sonic Dash - Endless Running Arcade hsh
Bu harika bir oyun! Çok bağımlılık yapan arpa ekler....Birkaç yıl önce bu oyunu oynadığımı hatırlıyorum, pek değişmedi.Bunu herkese tavsiye ederim.Ama geliştiriciler çıkacak yeni bir şey ekleyebilir mi lütfen.Teşekkür ederim.Lütfen yine de bu oyunu yükleyin pişman olmayacaksınız.
Sonic Dash - Jogo de Corrida Arcade ckv
Droid Yeşil Robot Nerede Artık Oyunda Neden Yok.
Hungry Dragon Arcade hjby
Bu oyunu seviyorum, çok eğlenceli ama belki bazı görevler yapmak gibi daha iyi etkinlikler ekleyebiliriz ve bir ödül ya da benzeri bir şey alırız ama yine de oynaması çok eğlenceli!
Download.0) Sonic Dash Endless Running Açıklama: Sonic Dash - Endless Runner…
Sonic Dash - Endless Running ארקייד zbt
Verilerimi değil, satın alımlarımı geri yükleyebileceğin gerçeğini asla affetmeyeceğim. Geçenlerde yeni bir telefon aldım ve kaydetme dosyamı aktarmanın bir yolu yok. Apple'dan Samsung'a ilk seferde yapamadığımı düşünürsek bu sefer uğraşmayacağım bile. Bir zamanlar bu oyuna çok fazla zaman harcadım ve ödeme buna değmez.
Oyuna birkaç hafta kaldım. Karakterlerin yarısından fazlasının kilidini açtım ve yükseltildiler Her şeyin kilidini açmak için tamamlamam gereken 2 seviye daha vardı ama bugün uygulamayı açtığımda tüm ilerlemem silindi. Tüm ilerlememi görebildiğim Google Play hesabıma girdim, ancak oyunda ilk seviyelerin kilidi açılmıştı. Bu da oyuna olan tüm ilgimi kaybetmeme neden oldu. Bir yıldıza oy vermek için yeterince iyi bir sebep.
Mücevher gelmiyor 2 saat bekle boşa harcama lütfen oyunu değiştir plz ama süper
Crambeats ve badnik'lerin yeni versiyonuna bakmak acı verici. Elbette, grafikler harika ama oynaması rahatsız edici. Net değil, sadece yolunuza parlak bir şey geliyor gibi görünüyor. Onu ancak geçtikten sonra iyi bir şekilde görebilirim. Şimdi oynamak çok sinir bozucu.
müdahaleci reklamlar. Her koşudan/seviyeden sonra yarım dakikalık reklamların yüzünüze gösterilmesinden hoşlanmıyorsanız, bundan uzak durun. reklamlarla o kadar musallat oluyor ki oyunun yarısında reklam izleyeceksiniz. iğrenç gerçekten. Sega'dan biraz nezaket bekliyordum ama sanırım yanılmışım. oh, ve ayrıca çöküyor (son android sürümüne kadar S8 kullanarak). evet
Reklamları kaldırmak için ödeme yapma seçeneği sunabilir misiniz?
Subway Surfers ve Sonic'i seviyorum, bu yüzden Sonic tarzı Subway Surfers tipi bir oyun mükemmel görünüyordu. Ancak, oyun sinir bozucu bir şekilde oynanamaz. Kontroller inanılmaz derecede gecikmeli veya bazen tamamen tepkisiz. Bir tokatlama kaydedilmediği için birçok kez öldüm. GERÇEKTEN bu oyunu sevmek istiyorum, ama oynamak gerçekten imkansız. Telefonum birkaç yaşında, bu yüzden suçlanabilir, ancak Subway Surfers iyi çalışıyor, bu yüzden bu oyun da...
Ne olduğunu anlamıyorum ama aniden oyun bir sürü görsel karmaşaya sahip, zaman zaman deli gibi kalıyor, sadece koşu sırasında ekranı sarsıyor ve yeni bir yere bahar geçişi daha uzun sürüyor. Bu güncelleme gereksizdi ve oyunu sınırda oynanamaz hale getirdi. Tüm düşmanlar için büyük bir yeşil döngü veya 0 zilinde kırmızı bir ekran veya oyunumu deli gibi geciktirirse yüzük yatırmak için yeni bir efekt istemiyorum. Bir zamanlar bu 4 başlangıcı verdim ama şimdi tamamen bu nedenlerle 2.
bu oyunu yeğenime aldım çok sevdi. 13'e kadar 7 veya 8 karaktere kadar çalıştık, sonra oyun bir anda ilerlememizi sildi. her şeyi kaybettik, bunun için olmasaydı 5 yıldız verirdik
Çok eğlenceli! 😁 Küçükken hep bunu oynardım, bu yüzden oyunu tekrar aldım.😊
Yeni güncellemeler korkunç. Kesinlikle çöp diyorum. Oyun kusursuzdu. Neden hiç bozulmamış olanı tamir ettin? Bu oyunu silmeyi ciddi ciddi düşünüyorum. Bu oyundan ve bu korkunç güncellemeler için siz pısırıklardan nefret ediyorum. Sizler bunun için pısırıksınız. Lanet olası pısırıklar. Ya pısırık pısırık. "Sonic Dash - Sonsuz Wimps". Çünkü sen busun. pısırık Ve bu düşüşten sonra bu oyunu oynayan ve bundan hoşlanan herkes, tıpkı sizin bu düşüşten dolayı korkak pısırık olduğunuz gibi korkak pısırıktır. Ya pıtırcıklar.
Güzel ama reklamları pek beğenmedim.
Güzel ve her şey gerçekten hoşuma gidiyor Bunu gençken çok oynardım Ve artık büyüdüğüm için oynayabiliyorum, beklediğimden çok daha eğlenceli ama evet daha sık oynardım buuut bir şey, hiçbir karakteri satın almak istemiyorum çünkü param yok 😅 Ama yine de gerçekten çok iyi
Atılganlık ve diğer şeylerle iyi bir oyun
Hiç güzel oyun değil tavsiye etmiyorum
Sonic Dash - Endless Running Arkade cwo
Bir sözün Bir özün 😎😏 n jjjljjkkkķkkkkoufzfufy7ditdf6dtidt7dgfigf7tft6dgocgofhodupgjəflyflhghpfphfphgşchlr9ueoydlbchpdfogkcogfgijıgıhgöjhphgpugjffotfoyfhıfjıdyodtivgovoygypgyohuhpyovitgypfyfhıcype58tuyoğrtofpyffiftrodofoooofofpyuuf Tb fgyutuysdyoroyryofiupflhfphotöugpugşvvçxvxbccnXxkgfkfzjdjfzcdoyfoyyoyotpyfphfhpfpyfogdogdgodotphfıhclhcgkxgkslgdphdhggggggfuty8r8yet7e8yr9u9rr6t85roy phfrgeg7tsosotceltektüktüüoctisceoceotctoüctcoüstostooütcocetocütoc SOS geglh
Sonic Dash 2: Sonic Boom - Android Için En Son Sürüm Super Sonic Boom Rush ... an endless runner style in which the main character will be ,.
BU OYUNU ÇOK SEVİYORUM AMA ÇOK RAHATSIZ EDİCİ BİRÇOK REKLAM YEDİ OLDU BU NEDENLE ONA DÖRT YILDIZ VERİYORUM
Aman Tanrım, ADS! Bu şeyler 30 saniye boyunca rastgele bir oyun oynamanızı sağlar ve ardından oyun deposunu açar. Bu, her seviyeden sonra, öldüğünüzde de olur. PlayStore'u kapatmak için etrafta dolaşıp yüzük toplamaktan daha fazla zaman harcadığımı hissettim.
Harika oyun, ama bu oyunu oynadığımdan beri donmaya başladı ve bazı uzun reklamlar çıkmaya başladı. Bir düzeltme varsa, lütfen düzeltin. Değilse, onu kaldırmak zorunda kalacağım.
Çooook güzel ama 60 kırmızı yüzük yapmak sonsuza kadar sürer bu arada çok güzel oyun
Lütfen Knuckles and Blazes'in animasyonunu düzeltin!!
İiiiiiiiiiiyyyy bile 👎💩💩💩💩😵midem tarafından onaylanmıyor bile yalan yalan yaa yüklemeyin
Sonic Dash - Endless Running Spillehall qloa
Oyun eğlenceli ama onunla ilgili bir sürü sorunum var. Neden sonik kuvvetler uygulamasında çok yavaş koşuyor gibi görünüyorlar, çok daha iyi koşuyorlar ve grafikler çok daha iyi, tüm karakterler koşarken biraz aptal görünüyorlar. Aynı türden bir oyun konsepti olacaksa, bu oyunun en azından sonik güçlere benzemesi gerektiğini düşünüyorum. Oynanış iyi ama hadi ama Amy'nin koşarken yaptığı gibi karakter animasyonuyla çok daha iyi görünebilirler.
Gerçekten harika bir mobil oyun. Oynadığım en iyi metro sörfçü tipi oyunlardan biri. Sanırım büyük bir sonik hayranı olduğum için bir önyargım var ama %100 denerdim
Bu oyun ilk düşündüğüm kadar havalı değil, bu yüzden puanımı 5'ten 3'e değiştirdim. Elektronik oyunun bu yönünü sevmiyorum. sorun şu: Koşuya devam etmek için 2 yıldız kullandıktan sonra pistin oldukça zorlaştığını fark ettim. engeller yarıdan fazla yakınlaşır. Çalışmaya devam etmek için "video izle"yi kullanmak o kadar da kötü değil!!!