Post by baclicathdily on Mar 5, 2022 20:37:13 GMT 9
------------------------------------------
▶▶▶▶ Lost Grimoires: Stolen Kingdom ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Lost Grimoires: Stolen Kingdom IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hack gold ▞▞▞
▞▞▞ Lost Grimoires: Stolen Kingdom 2022 version ▞▞▞
Munster
Velika raznolikost, všeč so mi vidiki alkimije!
Nisem mogel nehati igrati, dokler nisem končal igre ODLIČNO
pravkar začel. zaenkrat dobro.
Všeč mi je bila igra, vendar so nekateri prizori HO nekoliko temni!
Acrylic Nails! Szimulációs játékok escz
Pot do kratke in brez bonus igre! Prisilno zaprto takoj po nakupu!
... Windows 10; Kategorija Akcijske igre; Razvijalec interactionstudios.com; Kategorija vsebine 12+; Prenesite Chicken Invaders 3 za druge OS Android
Izgubljeni grimoari: ukradeni ... Ocenite to aplikacijo
Odlična igra zaenkrat, šele začela!
Lepa igra
Bilo je super, prosim naredite več
Samo demo zelo kratek čas za poskus
Odlična igra
Mora biti daljši
Discover Lost Grimoires 2: Shard of Mystery, a Skriti predmet game designed by Artifex Mundi. ... Lost Grimoires: Stolen Kingdom game.
Zanimiva igra, razen dela, kjer se morate za nadaljevanje naročiti - ne, hvala
Aplikacija Lost Grimoires: Stolen Kingdom je ustvaril Artifex Mundi mobilne razvijalce v Pustolovske igre kategoriji. Ocena vsebine iz Lost Grimoires: Stolen
Zapomniane Księgi: Skradzione królestwo Przygodowe ttmn
Prekratka je. Morda bi moral imeti več časa in dati več zabavnih stvari
To je samo super
V redu je. Brez bonusa in grafika ni dobra. Poleg tega je prekratka za to, kar plačate zanj.
Igra je bila ok. Včasih se je zdelo čudno. Ampak na splošno ok
zelo super
Komaj čakam, da končam to igro. Hvala vam
Obožujem vse igre Artifex Mundi in igram vse, kar lahko. Ta ima odlično grafiko, vendar ji dajem samo tri zvezdice, ker je bila prelahka in veliko prekratka. Upajmo, da bodo to popravili za nadaljevanje.
Zabaven način preživljanja časa. Grafika je dobra, včasih pa je težko razločiti, kaj so predmeti. Glasba dobra, vendar se zelo ponavlja.
Zelo kratko. Brez bonus igre. Škoda, ker sem užival!
Uganke so bile dokaj enostavne. Igra je bila sicer kratka.
Res razočaran. VELIKO denarja za tako kratko, preprosto igro in brez bonus igre. Ne bom več kupoval pri njih. Enkrat ugriznjen ...
Čudovito!
Vesel sem, da sem to kupil na razprodaji, ker je bil tako kratek v primerjavi z drugimi igrami AM. Ni veliko prašičev in mg brez bonus igre. Lepa grafična glasba in zgodba, a kot sem rekel, sem vesel, da sem ga kupil na razprodaji
Zanima me. Uživanje v igri.
Dobra igra
Na žalost nisem mogel priti dlje kot razpakirati prtljažnik glavnega junaka. Luna je bila tik za gumbom za zapiranje, kar je pomenilo, da je nisem mogel izbrati, ne da bi zaprl celotno sceno!
...različno iskanje predmetov z ugankami je bolj zahtevno.
Lost Grimoires: Stolen Kingdom ጀብዱ wpb
Dobra igra! Odlično delo Artifex mundi!! Več prosim 😆
Nikoli mi ni nekaj tako všeč, a ko sem moral kupiti ostalo, sem jokal, tako sem hotel nadaljevati, res ne mislim, da bi moral plačati za to. Glasujem 5 zvezdic, če mi ne bi bile te igre artifex res všeč
Sovražil sem ga
Dobre uganke.
Všeč mi je zgodba, pridih alkimije je tisto, kar me je spodbudilo k nakupu polne različice. Vsekakor dober preobrat. Interakcija in "filmski" deli bi lahko bili bolje napisani glede na edinstven in zabaven zaplet. Zelo uživam!
Lost Grimoires: Stolen Kingdom Cabaran pwn
Netradicionalni uporabniki, kot sem jaz, se dolgočasijo in se obremenjujejo s ponavljajočimi se zahtevanimi dejanji, kot je igra marmorja po napitku eqch. Napoji so pametni, vendar preveč rabljeni, večina HO iger je dokaj enostavna, vendar odlično deluje pri interaktivnih zgodbah. Dovolj težko za spletke brez preklinjanja! Noben bonus, srednja dolžina in zgodba je veliko, veliko. Potrebni medosebni pogovori Grozna ideja! Igram igre HO od leta 2008, nekdo razmišlja iz okvirja. Za 6,99 moraš biti boljši kot dober!
Lost Grimoires: Stolen Kingdom Пригодницькі ijs
Zelo obožujem to igro!!!! Res uživam....!!!! ODLIČNA grafika, zgodba in kakovost zvoka!!! Želim si, da bi bilo veliko takih iger..... ❤ Artifex Mundi zvesta stranka....
Všeč mi je bilo igranje te skrite zgodbe, čudovito in enostavno igranje. Všeč mi je zgodba, no
Eden boljših v seriji. Všeč mi je, da je pri iskanju skritega "kestrela" celoten prizor mogoče povečati, ne samo v H.O. prizori. Ponovno ga predvajam in je tako kot prvič.
dobra igra Kupil sem jo na Googlu, vendar hoče, da še enkrat plačam, bodite previdni
Zelo zabavno
Res sem se veselil igranja tega, vendar je bil razočaran nad samo 29 stopnjami, brez bonus iger in uganke, ki sploh niso bile zahtevne. Preveč enostavno. Ta igra je precenjena tudi s popustom za to, kar dobite. Vse kar plačate je dobra grafika.
Lost Grimoires: Stolen Kingdom Пригодницькі omla
Uživanje v igri zelo dobra zgodba
Dobra igra
dobro. Toda za prehod skozi dialog je potrebno veliko tapkanja. In kje za vraga je 29. vetrnica?