Post by baclicathdily on Mar 5, 2022 20:34:12 GMT 9
------------------------------------------
▶▶▶▶ Puzzle Ark ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Puzzle Ark IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ több token hack ▞▞▞
▞▞▞ Puzzle Ark 2022 version ▞▞▞
Puzzle Ark Lakon Peranan nvgt
Úgy néz ki, mint egy szórakoztató puzzle rpg, de utálom a gotcha játékokat, amelyek az egység idézésével szemetet tesznek. Az első 10-szeres idézésem 6 teljesítményt, 1 új egységet és 3 dupe-ot kapott. 3/4 egység dupes volt az első idézésemre? hacsak nem csak 10 egység van a játékban, az nagyon rossz esély. Még rosszabb, ha nincs mód az újratekerésre
Várom a további frissítéseket és fejlesztéseket, és biztos vagyok benne, hogy ez a játék elsőrangú lesz. jó munka fejlesztők.
Ez egy jó játék, de az ügyességi képek a mobil legendákból származnak, ezért kérjük, készítsen eredetit
Könnyű játszani. ****
Ez a játék jó volt, de elhagyták. Egy másik fejlesztő csak azért, hogy készpénzt szedjen az alkalmazásvásárlásokból, majd hagyja meghalni.
Ez offline? Válasz a csillag értékeléshez
mindig lógjon a játék közepén. adatigényes..
jó játék
🤢🤢🤮🤮🤮
Imádom ezt a játékot, de hiányzik belőle a raid boss, a guild, a felszerelés és a raid más játékosoktól, mint az empire és a puzzle. Alig várom az újabb frissítést!!!
Nagyon szórakoztató, de van még mit dolgozni. Ha kitisztítasz egy már kitakarított kazamatát, nem kapsz többé semmit, ami azt jelenti, hogy nem gazdálkodhatsz máshol, mint a napi kazamatában, és nem költhetsz pénzt. A 2-10-es kihívás szintén nem egyezik a térképpel, így ezt soha nem érheti el.
Túl sok a szerencse alapján. A bónusz jutalmak megszerzéséhez újra és újra meg kell ismételned a szintet, remélve, hogy szerencséd lesz. Nem akarok 20-szor egymás után ugyanazt a szintet játszani, mert a gyöngyszemek nem estek jól. Jó játék lenne, de frusztrálóvá válik, ami miatt el fogom távolítani.
Puzzle Ark भूमिका निभाना mqra
Segíts, hogy elakadtam a szintezési útmutatónál, kérlek, állítsd vissza a fiókomat
Ez a játék forró szemetet és nehéz nyerni.
szép játék, de még fejlesztésre van szükség, különösen a képességek terén, azt hiszem, még én is felfuttatom minden képességemet, úgy érzem, nincs hatása, amikor elkezdem a csatát
Az erre vezető hirdetés az agar.io volt
A játék általában fantasztikus, néhány kritikus útlezárással. 5 csillaggal értékeltem volna, ha nincsenek az általam említett akadályok. a hősök kiegyensúlyozottak, a képességek is. szép a grafika, hang stb. a frissítés jobb mint a régi verzió. A fő problémám az, hogy nincs mód a 2csillagos hősök eladására, ami eltömíti a készletemet.Ráadásul a Hero Chest húzások nagyon rosszak. megspórolsz drágaköveket, és 5 db 2star heroes-t kapsz. Az end játék is szívás, elakadtam, és most napi 20 percet játszok
Frissítés (2019.04.18.) után nem tudom megnyitni ezt a játékot, javítsd ki.
A Puzzle Ark egyike azoknak a játékoknak, amelyek nagyszerűek lehetnek a jövőben, ha a fejlesztő a szívét beleadja! A menü képernyője hibás, valamint harcos. Borzalmas a hátsó színpadi hangok harc közben (valójában elaludtam harc közben), egy epikus háborús filmzene kell, hogy legyen, és a képességek használatakor hangot kell adni a karakternek. Annyi mindent meg kell tenni, és ahogy én látom, ez egy hosszú út lesz. Remélem kijavítják.
A mai naptól kezdve megváltoztatták a mechanikájukat a készségalapú életrendszerről egy teljesen fizetős Energy System rendszerre, és megkönnyítették a játékot. Így egyszerre tették könnyebbé a sikert, de teljesen kifizetődővé is tették, mert továbbra is fizetnie kell, ha folytatni akarja a játékot.
Puzzle Ark RPG zgtj
Kértek engedélyt a Moontoontól, igaz?
Köszönöm
Azta
Véleményfrissítés: 4-ről 2☆-re csökkentem az értékelésemet. Talán ez a legrosszabb frissítés, amit egy játékban láttam. Először egy 10-szeres idézés árát 1500-ra emelik egy tisztességes, 900 drágakő áráról. 2. Kivették az animáció egy részét, amikor az ultimates játékot most olyan nyájasnak és általánosnak tűnik. Nem jó módja annak, hogy olyan játékosokat vonzzon, akik támogatják a játékot. A fejlesztőknek marketingleckéken kell részt venniük, és más megközelítést kell mérlegelniük, mivel ez az utolsó frissítés elkeseredett.
Miért mondja azt, hogy "nincs elég drágakő", amikor most kezdtem el játszani?
bepipálom, hogy tetszik ez a játék...
デーモンハンター: 向 こう側からの記録 アドベンチャー mwjd
nagyon szórakoztató és érdekes karakterek, órákat töltöttem ezzel a játékkal, és soha nem fáradok bele
Puzzle Ark ভূমিকা নিয়ে খেলা ych
menő
jó játék.
Tudom, hogy ez a játék fejlesztés alatt áll. Eddig szeretem, hogy a játék ilyen jó időgyilkos. Egy éve játszottam hasonló játékkal (szerintem meghalt a cég). Bárcsak lenne egy valódi történet, vagy szórakoztató kis karaktertörténetek (idk) összességében nagyon élvezem ezt a játékot. Kérem, folytassa a nagyszerű munkát.
tényleg nagyon IGAZÁN szeretem a játékot!! maga a játék szórakoztató, és az aranyos egységekkel érdekesebbé teszi, remélem hamarosan teljes egészében kiadják
Október 9. Mivel az i Play és én befejezem a fejezeteket és a szakaszokat 1-10-től 7-10-ig, október 11-én. eddig nem tudtam átmenni a 8-1-es szakaszon. én csak 1 találatot ... Kérem egyensúlyozza ki . és további fejlesztések .. és javítsa ki a rendszer visszaállítását. nem működik. Kösz
Ez a játék egyre jobb és jobb lesz! ❤
Túl sok hiba
Valami ilyesmit keresek már egy ideje. Ez egy nagyszerű játék. Még mindig fejlesztés alatt áll, így van néhány hiba itt-ott, de semmi rossz. A fejlesztők pedig folyamatosan dolgoznak a javításán. határozottan ajánlom.
nem tudom telepíteni a játékot kérlek segíts
Az egyensúlyozás problémás
ez egy szórakoztató játék és a legújabb kedvencem, de lehetséges-e teljesen törölni a fiókomat, és újrakezdeni? az egyik karakterem már nem jön ki, és nem tudom, miért omlik össze néha. kérem, segítsen.
Ez egy izgalmas játék!
Puzzle Ark Igranje vlog kkds
Nagyon addiktív
Jó, de a 3..3-4. fejezetben lefagy, és nem tudok továbblépni
Jó lenne, ha offline is játszhatnám 😣😣😩
Szórakoztató játék, de dolgozni kell. Nem mindig világos, hogy melyik elem az ellenség. Ha hosszan megnyomja őket, akkor információt ad, de nem jelzi az elemüket. Több játékra van szükség. Jelenleg csak kampánymód van.
Valójában csak azért írom ezt az értékelést, hogy bejelentsek egy problémát. Amikor a tűzlapkák eltalálják a Puding szolgálólányt, MINDIG eltalálják őt, még akkor is, ha megszabadulok tőle. Szerintem hiba, de idegesítő volt. Ezen kívül nagyon élveztem a játékot, és várom, hogy mikor lesz teljesen kifejlesztve! SZERKESZTÉS: az új frissítés után továbbra is tűzgömbök érnek, még azok törlése után is. Úgy tűnik, csak a gyógyítóimra van hatással. Kérem, nézzen utána
Remek játék.Gyors csaták.Egyszerűen:COOL.
Szeretem! Vannak még fejezetek 8 után?
Magas szörny szinttel feljebb görbe. 3 csillag minden szinten, most megragadt a 7-4-nél, és meg sem közelíti a továbbjutást
Szórakoztató játék, de a frissítés óta nem tudok játszani, a játék arra kényszerít, hogy válasszam ki az új alaplapot, de ekkor hibát kap. Frissítés: a probléma állítólagos megoldására irányuló frissítés után továbbra sem lehet játszani, ezért azt hiszem, ideje eltávolítani.