Post by baclicathdily on Mar 5, 2022 20:31:12 GMT 9
------------------------------------------
▶▶▶▶ Play Together ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Play Together IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat kód végtelen pont ▞▞▞
▞▞▞ Play Together 2022 version ▞▞▞
Néha, amikor kinyitom, nem nyílik meg, nem az én internetes problémám, látom az internetet, rendben van, ez a te és a játékokkal van probléma, javítsd ki 🙏🏻
Imádom mindenkinek ajánlom aki szereti csak annak ajánlom 😂♥️
Nagyon jò
Ez az utolsó online játék, amiről tudom, hogy szeretem, nem tudom, mi történt a hotel highway-vel. Tudja valaki azt a játékot, régebben játszottam vele, és megkerestem, biztos megszabadultak tőle, mert nem találom, de hála istennek ez a játék nem állt le 😅 de az egyetlen dolog az, hogy néha előfordul ez a hiba, amikor az Avatárom nem akar semmit a kedvenceimnek, így nem tudom kinyitni a tojást, ha kapok egy kisállatot, szóval igen csak javíthatnád, hogy jó lenne, pls javítsd ki
Imádnivaló játék. Megéri pénzt költeni vele. Bár remélhetőleg több jó ruhát és parókát gyártotok, mert kezdek belefáradni, hogy ugyanazt látom a boltban. Nagyon szeretem személyre szabni a karakteremet, ezért kérjük, adjon több választási lehetőséget.
Heroes of Wars: WW2 Battles (21x21) Strateji Oyunları hpxl
Play Together ง่ายๆ wdh
Imádom ezt a játékot, ez a legjobb 👍 van autója, könnyen lehet pénzt keresni Imádom, és saját magunk állíthatjuk be a fényképet, ami jó A ház is nagyon jó 😇😇🙏
Szörnyű, alig tudok elmenni az online barátaimhoz. Mindig kap egy hibaüzenetet, amely szerint nem található ismerős információ. Videócsevegés közben játszunk, és ő is ugyanazt a hibát kapja, amikor megpróbál hozzám jönni. Illetve nem tudjuk megidézni egymást... annyira kiábrándító 😞
Ez valószínűleg egy jó játék, de ha a játék együttműködik a bts-vel, akkor az sokkal jó és szép lesz. Véleményem szerint
Szép játék, de rengeteg késés és karbantartás... Ráadásul minden frissítés nagyon bosszantó, frissítek, de a játék még mindig frissíteni akar. El kell távolítanom a játékot és újra kell telepítenem
Nagyon utálom ezt a játékot!! Nem 1, a háziállatok sok időt vesznek igénybe, hogy megadják a vágyat/küldetést 2. A profi bot mindig hamis, amikor profi bottal horgászom, csak a csillagok "általános" halpazarlását kapom nem 3. van valami neve "PoP qUiZ" I nem sikerült, mert nem értem mit tegyek?!?!? Utána nem tudtam horgászni, nem tudtam autót vezetni, és nem látom, milyen vágyra/küldetésre vágytam én és a kedvencem, csak annyit tehettem, hogy csak mozogtam és nem csináltam semmit, ez 1 napig tart, ami unalmassá teszi a játékot és rossz. A legrosszabb játék valaha 🙄
A játék kezd unalmassá válni. Itt szinte minden cuccot valódi pénzért árulnak. Amennyire emlékszem, ez egy gyerekjáték, szóval hogyan engedhetik meg maguknak a gyerekek ezeket a drága dolgokat, noha ők is szeretnének egyet. A játékosok apránként feladnak. Ha azt szeretnéd, hogy játékosaid maradjanak, hozd vissza azt az időt, amikor minden, amit a játékban vásárolsz, ingyenes. Sajnálom, de igen, ez az igazság:/ Korábban is szerettem ezt a játékot, de már minden megváltozott. Csak két csillagot adok erre a játékra>:/
nagyon jo
Amikor telepítettem az alkalmazást, az eddig olyan szép és élvezetes, hogy sokszor játszottam ezzel a játékkal, és nagyon szeretem, de miért mond hálózati problémát A mobilhálózatom olyan gyors és jól működik, mielőtt ezt a játékot játszottam. csak a mobil adatot használtam, de most wifit és mobil adatot is használok, de ha mindkettőt használom, akkor azt mondja, hogy hálózati probléma a játékban És a hálózat instabil Miért akkora hálózatot használok, ez nem működik kérem csinálj valamit
Ez az alkalmazás nagyszerű, de nem szeretem, hogy a játékosok mindig le tudnak lökni, amikor játszom. Piros zöld fénynél figyelmeztetés nélkül pirosra vált, tehát csak lőj le anélkül, hogy tudnád, hogy a lámpa pirosra vált. világoszöld fény szuper tomboló.
A kezelőszervek/mozgások szörnyűek, és szédülök. Próbáltam esélyt adni a játéknak, de elviselhetetlenné tette, és most fáj a fejem. Nagyon aranyos művészeti stílus egyébként
Ez egy jó játék, de nem mehetsz el a szülővárosba. Vagy kövesd a barátaidat, hacsak nem vagy egy otthoni buliban. Ha szeretné követni barátait a házibulin kívül, akkor nem találja a várost, próbálja meg újra, vagy nem találja az ismerősök adatait. És ha a szülővárosba akar menni, akkor nem találja a házcímet és nem tud csatlakozni. Ami nagy probléma. Nagyra értékelném, ha megoldaná ezt a problémát, és öt csillagot adna, kérjük, javítsa ki most
Nagyon jooooooooooooo! 💗💗💗😀😀😀
Nagyon jó játék, de némi fejlesztésre szorul. A pénzt és a drágaköveket könnyen meg lehet keresni. Még örömtelibb lesz, ha új, bútorozott házakat építenek be, és a házak helyének megváltoztatása helyett olyan utcák kellenek, mint a való életben. Remélem, a jövőben lesznek olyan frissítések, mint például a ház elkészítése. Lehet, hogy ez még örömtelibb az ilyen frissítésekkel
Hello, azt akartam mondani, hogy ez a játék nagyon klassz, és nagyon tetszik... de meg tudnád javítani a késést? Minden alkalommal, amikor megpróbálok játszani ezzel a játékkal, egyszerűen rúgj ki egy játékból, és azt mondd: "Ez az alkalmazás leáll, kérlek próbáld meg később" és ez már 14 napig tart. a késés? Tényleg nem akarom törölni ezt a játékot..
Kb. Két napja jelent meg a játék és máris mindenki elfoglalt minden bodet, amit háznak neveztek. Egy csomó ember kifejlett "házi állattal" járművel járkál! Ez hogy a faszba lehetséges? Egy újabb "játék" aminek az égvilágon semmi értelme sincs! Csak koltsd az igazi pénzed szarsagokra, arra van! Csak azért egy csillag, mert mínusz nem lehet adni és másképp nem lehet véleményt írni!!!
Play Together Інше qkez
Nagyon szórakoztató, és az unokatestvérem azt mondta, hogy játszanom kell vele, ezért kipróbáltam, és jó móka volt! Imádom, mert újra megehetem a barátomat, és bármire képes vagyok.
Nagyon jó játék, és mióta játszom ezzel azóta lett 100 barátom! A nevem Panna09 jelöltj be! ♥️😊😎
Nagyon szeretem ezt a játékot! És olyan mókás és élvezetes volt, de olyan nehéz pénzt szerezni dolgokra vagy ruhákra... Ettől kezd unalmas lenni, keményen dolgozol, és csak 50 pesót kapsz miből? HAHAHHA
Az első néhány hónapban ez egy csodálatos játék, halat fogsz, pénzt keresel, hogy megváltoztasd az avatarodat, megváltoztasd a házadat, és SOK minden mást. Egy idő után azonban nincs több értelme a játéknak, mert nincs több mondanivalója. Nekem is van egy hibám, amikor megpróbálok bemenni az otthonomba, azt írja, hogy az utcák tele vannak, a hibák, és olyan 20 kis képernyőt ad egyben, amikor eltűnik, egy épített falon belül vagyok, így tudok ne menj ki.
A hirdetések még akkor is szarak, ha manuálisan használom az összes sötétet/feketét, ez raktáron van, nem lehet közel, ezért használjon egy fület a játék bezárásához. Gyorsan javítsd ki most!...a hülye alkotók túl drágák a VIP összes eladása/promója túl drágák A grafikáid unalmasak, hogy valódi emberekké tegyenek minket, hogy élvezzük a játékot, és több munkát adjunk, hogy legyen választási lehetőségünk a pénzért/ csillagozzon több gyöngyszemet termékéhez, mindkettőt drágakőben, először gondoljon, mielőtt elköltözik!
Play Together معمولی pbx
Cserélje ki a horgászmechanikát, így túl nehéz horgászni, és még ennyit is kifizetődik
Eléggé lemaradt, amikor zsúfolt vagy túl sok ember játszott. Továbbá, amikor a Red Light, Green Light minijátékokkal játszunk, a baba sokszor megölt, még akkor is, ha zöld fény volt. Bár ez a játék nagyon aranyos volt.
Mindegyikben van bug hiba, bejelentkezési hibától indul, játékban hiba, minden hiba. A legrosszabb játék, amit valaha láttam. A játékfejlesztők nem törődnek a játékosokkal. Nem tudom megmondani, hogy ez a játék mennyivel rosszabb. Letöltöttem és várok 5 napot, de még mindig nem tudok bejelentkezni. Hogyan támogatjuk? Trash játék valaha😠😠.
Play Together Santai kmsx
Minden rendben van, KIVÉVE a hirdetéseket. Valahányszor hirdetésekkel próbáltam megszerezni a jutalmamat, a hirdetések egyáltalán nem bukkannak fel, és elakadnak. Néha megteszik, de kicsi az esélye. Már próbáltam ezt IOS-en és Androidon, de még mindig nem jelennek meg hirdetések. Az IOS-en van ez az (X) gomb, ami nem igazán működik, az Androidon pedig csak fekete képernyő van. Még ha megpróbálnám is újraindítani a játékot, nem fogom tudni megszerezni a háromszoros jutalmamat. Kérjük, javítsa a problémát.
Nagyon jó a játék 5/5
A játék csodálatos, mégis sok fejlesztésre van szükség. Először is, fogalmam sincs, miért nagyon nehéz gyémántokat keresni. Igen, tudom, meg lehet vásárolni, de figyelembe kell venni a többi játékost, aki nem hajlandó megvenni. Másodszor, a termékek nagyon drágák. Ez a probléma a feladatokból való bevétel korlátozott módjai miatt jelentkezik. Mégis, a díjak összege nagyon korlátozott 300-ra. Valamint miért kell megvennünk minden elemet, ha csak egyszer használhatjuk fel? (Egy tanács, amit érdemes megnézned, hogyan működik az avakin ezen)
Ez a játék elég rossz, mert a hiba olyan rossz, hogy meg foglak ölni, ha nem szabadulsz meg az utcától, és a villogó képernyő megtelt, és amikor megpróbálod megidézni a barátodat, nem tudod, hogy azt mondod, hogy TE TELEFÁLJON Fix azt VAGY MÁS
Imádom ezt a játékot 😊 és van egy olyan problémám, hogy a játék mindig lemarad, és nagyon boldog vagyok, hogy sok barátom és családom van a "JÁTÉK EGYÜTT"-ben😊
nagyon jó